100 gratis plekken voor cardioprogramma van Greenhabit

Woon je in Noord-Limburg en ben je herstellende van een hartoperatie? Het herstel na een hartoperatie kan zwaar zijn. Een steuntje in de rug kan hierbij helpen. Je kunt namelijk gratis meedoen aan een opleiding waarbij je leert hoe je gezonder kunt gaan leven na een hartoperatie. Stichting Hartpatiënten Nederland is een samenwerking aangegaan met Greenhabit. Zij hebben een gezondheidsinterventie ontwikkeld die je een blijvende gezonde leefstijl aanleert.

Placeholder for Greenhabbit CardioGreenhabbit Cardio

Greenhabit zoekt 100 deelnemers

Greenhabit Cardio is een persoonlijk cardioprogramma van 12 weken voor mensen met hart- en vaatziekten of met een verhoogd risico hierop. Het programma is samen met cardiologen ontwikkeld en klinisch gevalideerd.

Tijdens het programma leert u alles over wat u zelf kunt doen om uw hart en bloedvaten gezond te houden. Denk dan aan: gezond en lekker eten, de invloed van stress op het hart, het belang van bewegen, het belang van slapen en ademhaling, goed voor jezelf zorgen en signalen in uw lichaam herkennen.

Meer info of meedoen?

Op de website van Greenhabit leest u meer over het Cardio programma en hoe het werkt. Via het aanmeldformulier kunt u meteen uw gegevens achterlaten om kans te maken op een gratis deelname.

Het laatste nieuws in uw mailbox?

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.